FRAKTFRITT INOM SVERIGE

FRAKTFRITT INOM SVERIGE

50% PÅ DIN FÖRSTA PRENUMERATION AV WELLNESS BEAUTY & MIND. KOD SPRING50

0

Ebbas vision bakom Health Royals: Skräddarsydda kosttillskott för kvinnor

I egenskap av VD och grundare för Health Royals vill jag dela med mig av anledningen till varför jag startade bolaget.
Jag har alltid varit noggrann med vad jag äter, där mat från växtriket dominerat på tallriken och därmed har jag vanligtvis behövt komplettera min kost med extra proteintillskott samt multivitaminer.

På senare år har mitt intresse förstärkts för vad mina kosttillskott verkligen innehåller och då blev det tydligt att det saknades högkvalitativa alternativ. Jag kunde inte hitta ett kosttillskott som ger ett heltäckande stöd för mitt välmående och min hy med naturliga ingredienser vars effekter dokumenterats
på ett trovärdigt sätt med hjälp av kliniska studier.

Det slog mig att det fanns ett skriande behov av produkter som inte bara var effektiva, utan även snyggt förpackade eftersom det är svårt att komma ihåg och ta sina kosttillskott om de göms längst in i skåpet, samt skräddarsydda för den hälsomedvetna kvinnan som vill känna sig yngre längre.

För att uppnå detta mål, konsulterade jag ett team av specialister och forskare som arbetar med hudvård och koppling till nutrition.
Genom vårt gemensamma arbete har vi skapat ett sortiment av kosttillskott som uppfyller våra högt ställda krav gällande dokumenterad effektivitet, hållbar produktion samt kvalitet och med ursprung från naturen. Jag är övertygad om att min bakgrund inom läkemedelsindustrin och globala företag i kombination med mina intressen för kost och träning samt intresse för hållbarhet avseende jordens resurser, har varit grundläggande i att jag kunnat förverkliga min vision.

Health Royals representerar inte bara ett företag, utan en livsstil. Vår ledande produkt, Wellness, Beauty & Mind, är en omsorgsfullt sammansatt blandning av premiumingredienser, förpackad i stilren design som lyfter varje användningsmoment. Denna produkt är en daglig påminnelse om vikten av att ta hand om sig själv inifrån och ut.

Min vision för Health Royals är att stärka varje kvinna att nå sin fulla potential, genom att omfamna en hälsosam och glädjefylld livsstil, stärkt av våra noggrant utformade produkter.

Efter att ha delat med mig av resan och visionen bakom Health Royals, hoppas jag att du känner dig inspirerad av våra produkter. Jag ser fram emot att vara en del av den resan tillsammans med dig.
 

Bästa hälsningar, 

Ebba von Geijer

 

 2023-11-21
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen