FRAKTFRITT INOM SVERIGE

FRAKTFRITT INOM SVERIGE

50% PÅ DIN FÖRSTA PRENUMERATION AV WELLNESS BEAUTY & MIND. KOD SPRING50

0

Vi är Health Royals

Vi har skapat Health Royals för dig. Den mest kräsna av konsumenter. För dig som läser innehållsförteckningarna. För dig som vill veta vad och vilka som står bakom produkterna som du använder. Att ingredienserna verkligen ger effekt och på vilket sätt de kan öka ditt välmående och din skönhet. Vi har skapat Health Royals för de som vill ha det bästa innehållet, men även en snygg utsida.

Endast det bästa är gott nog.  - Erik Gustaf Geijer 1823

Vår resa började med en enkel övertygelse: skönhet och hälsa är en process från insidan och ut som bör vårdas holistiskt. Genom vetenskap, erfarenhet och ett starkt åtagande för innovation har vi utvecklat ett sortiment av högkvalitativa, effektiva och användarvänliga skönhetsapparater, lyxiga kosttillskott och hudvårdsprodukter. Allt vi erbjuder är anpassat för att möta dina specifika behov och preferenser.

På Health Royals sätter vi dig i centrum för allt vi gör. Vi frodas på att förstå dina unika behov och preferenser och vi siktar på att överträffa dina förväntningar varje gång. Genom att prioritera kvalitet, innovation och kundtillfredsställelse, strävar vi efter att göra en meningsfull skillnad i ditt liv.

Bli med oss på Health Royals, när vi omdefinierar skönhet och välbefinnande, en kvinna i taget!
 

Produktfilosofi

Vi inspireras av den naturliga och rena skandinaviska livsstilen. Det har gett oss ett helhetsperspektiv på hälsa, välbefinnande och skönhet. Med lång erfarenhet av hälsa och forskning på internationell nivå har vi idag tillgång till de bästa tillverkarna. Det gör att vi tryggt kan erbjuda de mest effektiva och ädla näringsämnen som både är spårbara, kliniskt testade och medvetet utvalda. På så sätt kan vi hjälpa kvinnor att bli den bästa versionen av sig själva.

 

Kvalitet och vetenskap

​​​​​Vi har gjort de vetenskapliga utvärderingarna åt dig för att underlätta för en daglig dos av välbefinnande. När vi skapat formuleringarna för våra produkter använder vi naturens finaste råvaror i koncentrerad form producerade av de främsta råvarutillverkarna i världen. Noggrann kvalitetskontroll, omfattande spårbarhet, rena ingredienser och dokumenterade effekter är egenskaper som vi inte kompromissar med. Dessutom har vi duktiga experter i vårt team som tillsammans med utvalda testpersoner lägger ner stort arbete med att ta fram de bästa produkterna. Du kan lita på att varje ingrediens har en uppgift att utföra och utför den väl, så att du kan känna dig yngre, längre.

 

Våga vara stolt

Att utmana utseendet på de klassiska plastburkarna var tidigt ett mål för oss på Health Royals. Den främsta orsaken till att vi kvinnor glömmer våra vitaminer, mineraler och kosttillskott är för att vi gömmer undan dem. Vi vill ändra på detta. Vi skall vara stolta över att vi tar hand om oss själva, vi skall vara stolta över att vi tar ansvar för vår hälsa.  

Vår skönhetsexpert Maja Rikner

Maja kan få dig att se vacker ut här och nu. Hon ger kraft och energi till Health Royals samt ger råd och avancerade skönhetstips.

Läs mer om Maja

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen