FRAKTFRITT INOM SVERIGE

FRAKTFRITT INOM SVERIGE

50% PÅ DIN FÖRSTA PRENUMERATION AV WELLNESS BEAUTY & MIND. KOD 50WBM

0

Bli en del av Health Royals

Om du är passionerat engagerad inom skönhets-, wellness- och fitnessbranschen, kanske som stolt ägare av en framstående skönhetssalong, en innovativ hudvårdssalong, eller en dynamisk träningsstudio, presenterar vi nu en enastående möjlighet för dig att vidareutveckla och berika din verksamhet. Ditt djupa engagemang och din expertis inom dessa områden erbjuder en idealisk plattform för att bli en certifierad återförsäljare av våra premiumprodukter, vilka inkluderar ett spektrum av exklusiva kosttillskott, ekologiska hudprodukter och avancerad beauty tech för hemmabruk.

Kanske är du även en inflytelserik personlighet med en populär blogg, hemsida, eller ett framträdande socialt mediekonto inom skönhet, wellness och fitness? Eller besitter du ett omfattande personligt nätverk och ett brinnande intresse för dessa områden? I så fall kan du vara den perfekta kandidaten för att bli en av våra uppskattade Ambassadörer. Som en värdig representant för vårt varumärke får du inte bara privilegiet att dela och marknadsföra våra eftertraktade produkter, utan du får även tillgång till exklusiva förmåner och omfattande stöd som en del av vårt dedikerade samarbetspartner-team.

Genom att ansluta dig till oss, kommer din passion och ditt engagemang inom skönhet, hälsa och fitness inte bara att blomstra som en lönsam verksamhet, utan också bidra till att föra kunskap och hög kvalitet till branschens framkant. 

Hur fungerar det?

  1. Ansökning: Du börjar med att ansöka om att bli en certifierad återförsäljare eller varumärkesambassadör för Health Royals. Detta är ditt första steg mot ett samarbete med oss.

  2. Profilgenomgång: Efter din ansökan gör vi en noggrann genomgång av din profil eller ditt företag. Denna matchningsprocess hjälper oss att säkerställa att vårt samarbete blir framgångsrikt och att vi är rätt match för varandra.

  3. Startmöte: När vi har bekräftat att din profil eller ditt företag passar väl med vårt varumärke, bokar vi in ett startmöte. Detta möte sker online och är till för att ge dig all nödvändig information och svara på eventuella frågor.

  4. Inloggningsprofil, träning och material: Efter startmötet får du tillgång till en egen inloggningsprofil och allt marknadsföringsmaterial du behöver. Med dessa resurser kan du börja marknadsföra och sälja våra fantastiska produkter och möjliggöra för fler kunder att upptäcka dem. 

  5. Sprid kunskap och glädje med Health Royals: När någon klickar på din länk och köper något på Health Royals får du ersättning i enlighet med överenskommen provision för försäljningen. Det är verkligen precis så enkelt.

Denna process är designad för att stödja dig i varje steg på vägen mot att bli en framgångsrik partner med Health Royals. Vi ser fram emot att välkomna dig i vårt team! 


Ansök här!
 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen